Foto credits: Roberto Sighel

Goud op de Europacup in Letland!

Nog maar net terug in Nederland vertrok ik afgelopen donderdag alweer richting Ventspils in Letland. Een tikkie moe maar zeer gemotiveerd begonnen we afgelopen vrijdag met de wedstrijden.

Helaas stapte ik tijdens de eerste afstand op een blokje dat middenin de baan lag en ging daarom onderuit. Gelukkig kon ik met de 2 andere afstanden laten zien dat ik wel degelijk in vorm was en werd uiteindelijk 1ste in het algemeen klassement.

Niet normaal, gewoon nog even een gouden medaille op het laatste toernooi van het seizoen. Als ik even terug kijk op afgelopen seizoen, heb ik er echt alles uit gehaald!! Ik ben zo blij met het resultaat en kijk uit naar het nieuwe seizoen.

Nu nog even terug naar Nederland reizen en dan lekker chillen en genieten van alles.

Groet,
Avalon

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

DIT VINDT JE VAST OOK LEUK