Foto credits: Avalon Aardoom

Avalon was hier!

Als je dan mee mag met zo’n reis helemaal naar Canada, dan zou je natuurlijk het liefst ook schaatsen. Maar als je reserve bent, kan het ook zijn dat je dus niet zal schaatsen.  Dat was dit weekend dus ook het geval. Ik kon dus enkel een paar keer inrijden, natuurlijk wel tussen de grote shorttrack helden op die prachtige baan van Montreal. Verder kan ik enkel zeggen dat ik geniet van elk moment dat ik hier ben. Ik ben blij dat we met Team NL een paar medailles in de wacht hebben gesleept en hoop er volgend jaar weer bij te zijn en uiteraard mee te mogen rijden.

We gaan bijna terug naar Nederland, alhoewel ik maar even thuis zal zijn om dan weer te vertrekken naar Letland voor de Europa Cup Final.
Voorlopig kan ik zeggen dat ik er bij was, hier in Montreal, Avalon was hier !

Groet,
Avalon

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

DIT VINDT JE VAST OOK LEUK